DE KRACHT ACHTER VRIESWIJK

Vrieswijk Kraanbedrijf is een krachtig kraanverhuur- en grondverzet bedrijf in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons bedrijf terecht voor telescoopkranen, mobiele torenkranen, hoogwerkers, roterende verreikers en grondverzetmachines. Tevens kunnen wij voor u diverse transporten verzorgen. Wanneer wij een machine niet meer in eigen huis beschikbaar hebben dan kunnen wij gebruik maken van een uitgebreid netwerk van dienstverleners voor de inhuur van de benodigde machines. Kortom Vrieswijk Kraanbedrijf is een nononsens bedrijf waar geen nee te koop is.

CO2 BEWUST

Vrieswijk Kraanbedrijf is zich bewust van de mileubelasting van het gebruik van machines met een hoge CO2 uitstoot. Daarom is er enkele jaren geleden geinvesteerd in een kraan gemonteerd op een 8 x 4 truckchassis. Deze Scania is voorzien van een Euro 5 motor en verbruikt aanmerkelijk minder brandstof dan een conventioneel kraanconcept. Dat betekent een beperking van de CO2 uitstoot en daarnaast een aanmerkelijke besparing op het brandstofverbruik. Doordat het werkgebied steeds verder wordt uitgebreid kunnen wij niet achterblijven om tot een reductie van bovengenoemde zaken te komen.

VAN 1954 TOT NU

In 1954 werd Vrieswijk Kraanbedrijf B.V. opgericht als Firma Gebroeders Vrieswijk, gestart door Sybe & Piet Vrieswijk met een trekker en een greppelfrees. Het bedrijf groeide snel en in 1956 werd de eerste kraan aangeschaft voor verschillende grondwerkzaamheden. Door de toenemende vraag naar kraanwerk breidde het bedrijf zich verder uit met grotere kranen en nieuwe vestigingen. Momenteel wordt het bedrijf geleid door Sybe en Piet Klaas Vrieswijk, en biedt het een breed scala aan kraanverhuurdiensten met telekranen, torenkranen, graafmachines en hoogwerkers.

CERTIFICERING

Vrieswijk Kraanbedrijf hecht grote waarde aan veiligheid en kwaliteit. Als trotse VCA*-gecertificeerde onderneming voldoen we aan strikte veiligheidsnormen en procedures in onze dagelijkse werkzaamheden met zware machines. De VCA-certificering staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is essentieel in onze branche. Hierdoor kunnen onze klanten vertrouwen op een veilige uitvoering van projecten op bouwplaatsen en projectlocaties. Ons deskundig team van machinisten zorgt ervoor dat elk project met zorg wordt uitgevoerd. Bij Vrieswijk Kraanbedrijf geloven we dat een veilige werkomgeving de basis is voor succesvolle projecten en langdurige klantrelaties, en onze VCA-certificering onderstreept dit streven naar veiligheid en kwaliteit in al onze kraanverhuur- en grondverzetwerkzaamheden.

VRAAG SNEL EN GEMAKKELIJK EEN OFFERTE AAN

TYPE MACHINE*
Datum*
NAAM*
Mailadres of telefoonnummer*